Ledare. Carina Särnqvist.

2017-04-01 07:00
Anna-Lena Joners Larssons ex-sambo var lite kränkt över att inte journalisten som hade hjälpt Anna-Lena att skriva boken hade pratat med honom också och berättade att han tänkte ge ut en egen bok som skulle heta ”Nazihunken”.  Bild: Henrik Montgomery/TT
Anna-Lena Joners Larssons ex-sambo var lite kränkt över att inte journalisten som hade hjälpt Anna-Lena att skriva boken hade pratat med honom också och berättade att han tänkte ge ut en egen bok som skulle heta ”Nazihunken”. 

Vidriga kommentarer

Sliddjur? Pungdjur är i alla fall en benämning på en djurgrupp, men ändå! 

Jag var och hörde Anna-Lena Joners Larsson på församlingshemmet i Lindesberg förra veckan. Hon är kvinnan från Bollnäs som har varit långt inne i vit makt-rörelsen men som lyckades få upp ögonen för verkligheten och kom ur nazi-bubblan. Tillsammans med en journalist har hon skrivit en bok, Nazibruden, och åker nu runt och håller föredrag. Kanske läste ni om henne här i ETC för några veckor sedan. Passa på att höra henne om hon kommer tillbaka för hon har mycket intressant att berätta.


BRA JOURNALISTIK ÄR INTE GRATIS

Gillar du det vi gör?
Swisha en peng till: 123 401 876 8


Efter föreläsningen sökte min man och jag på henne på internet, mest för att vi liksom inte kunde släppa henne ur tankarna. Maken fick upp en av SD-svansens så kallade ”nya tidningar” med en artikel där de hade intervjuat Anna-Lenas ex-sambo. Han var lite kränkt över att inte journalisten som hade hjälpt Anna-Lena att skriva boken hade pratat med honom också och berättade att han tänkte ge ut en egen bok som skulle heta ”Nazihunken”. Det hela höll sig möjligen inom någon slags rimlighetsgräns även om det stank ”VKM” (Vit Kränkt Man) om hela artikeln. Det som riktigt stack ut var kommentarerna. Här kommer ett smakprov:

”Skam den svenska kvinna som förstör rasen.”

”Kvinnors rösträtt har haft negativa konsekvenser.”

”När raskriget blir storskaligt, kommer vi att finna både män och kvinnor bland överlöparna.”

”Man måste faktiskt konstatera att det är illa ställt med våra kvinnor. Endast män har någon egentlig uppfattning om rätt och fel.”

”Skillnaden på tokstollar av de båda könen är att 99 procent av dem som går in för att trasa sönder familjen, barnen och exet är sliddjur.”

”Kvinnor är det svagare könet i alla avseenden, så du ska inte rikta din kritik mot dem, du ska rikta din kritik mot alla mesiga män som accepterar judemedias feminism och böglobbande. Allt ansvar för kvinnornas förvirring faller på männen som låtit det ske utan protester.”

Det är vidrigt på så många sätt! Rastänkandet, judeföraktet, homofobin, krigshetsen och kvinnosynen. Sliddjur? Pungdjur är i alla fall en benämning på en djurgrupp, men ändå! Allt detta översitteri – allt ansvar för kvinnorna faller på männen som har låtit det ske ... Det är exakt så det största flertalet av misshandlande män resonerar, att de är tvungna att hålla ”sin kvinna” under kontroll för att hon inte förstår sitt och familjens bästa. Först med ord, sedan med tvång, hot och kanske så småningom med fysiskt våld. Tydligen finns det forum på nätet där man får skriva så – oemotsagd.

Trösten i eländet är Anna-Lenas ord (ungefär): De är bara 200–300 stycken och de är inte kapabla att organisera något större. De är inte intelligenta nog.

Vet ni förresten att Sverigedemokraterna har avlönade människor som kampanjar för dem på sociala medier medan Feministiskt initiativ inte betalar någon alls för sådant? Ändå har de nått ut mycket bättre, har fler följare och har större genomslag.*  

* Enligt Veckans Affärer: https://www.va.se/nyheter/2017/03/21/sd-satsar-stora-pengar-pa-sociala-m...